Uitzending gemist RTL4 RTL Nieuws

Uitzending gemist RTL4 RTL Nieuws

RTL nieuws ook op uitzending gemist rtl4, tezamen met editie nl.

Dagelijks wordt het programma RTL nieuws uitgezonden. In Nederland hebben we 2 grote nieuws programma’s NOS Journaal en RTL Nieuws. Nos Journaal scoort altijd iets hoger, RTL nieuws heeft per dag meer dan 1,21 miljoen kijkers. De eerste uitzending was in 1989 hetzelfde jaar waarin RTL als commerciĆ«le zender begon.

Tegenwoordig heeft RTL nieuws een scala aan vaste nieuwslezers. Vroeger had ieder programma een eigen nieuwslezer. Zo rouleerden meestal 3 nieuwslezers bijvoorbeeld Margreet Spijker en Roland Koopmann om en om het 6 uur Journaal en deed Rick Nieman de Late editie van het nieuws. Nu is dat veranderd. alle programma’s van ochtend tot laat hebben vaste presentatoren.

Het half acht bulletin is het belangrijkste programma, omdat dit het hoogste scoort. Mede daarom wordt het gepresenteerd door een man en een vrouw. De 2 presentatoren die het eerste een duo mochten vormen waren Jeroen Pauw en Loretta Schrijver, de opvolgers waren Sander Simons en Vivian Boelen.

Tegenwoordig presenteren Suzanne Bosman en Rick Nieman en Margreet Spijker en Roelof Hemmen het half 8 bulletin. Antion Peeters is de invaller voor de mannen en Daphne Lammers voor de vrouwen.

Onderdelen van RTL Nieuws zijn o.a. RTL Z, Editie NL en RTL Weer.

Kijk RTL gemist

 

 

Comments are closed.